DKNY Dameure i smukke designs

DKNY

Her finder du et lækkert og fantastisk udvalg af urer fra DKNY. DKNY har været et fast brand i sortimentet af dameurer i mange år og der skabes hele tiden nye og flotte designs.

Kollektionerne fra DKNY som du finder her er serierne af dameurer som bangle, broadway, brooklyn, croosover, lexington, nolita, not assigned, sasha og tribeca. Alle disse skønne serier fra DKNY har hver deres signatur af forskellige udtryk, så du finder et ur for hver en smag blandt disse serier. Urerne fra DKNY er produceret i flere forskellige materialer, materialer som stål, sølv og guld.

DKNY dameure

Nogle af designsne er ydermere med sten som giver et mere eksklusivt og feminint look. Du finder her luksuriøse ure som er designet med en god komfort for forbrugeren. Dette var også den oprindelige ide bag DKNY da det tilbage i 1984 blev dannet af amerikanske Donna Karan. Siden hen er DKNY blevet opkøbt af luksusselskabet Moet Hennesy Louis Vuitton, men det er stadig med samme ide og grundlag dameurerne bliver designet og produceret med. Da Donna Karan startede med at designe sine serier af dameure og andre smykker var det med stor vægt på at hvert stykke design skulle starte og slutte på kroppen. Dette kan vi som kunder den dag i dag bekræfte har holdt stik. Man kan ganske enkelt sige at Donna Karan, skaberen af DKNY har skabt stil sikre, rene og ikke mindst luksuriøse dameurer som kvinder elsker. De forskellige serier du kan finde her er nogle af de mest kendte og solgte verden over. Sortimentet spænder over en lækker ur produktion til kvinder i alle aldre. Du kan her finde et dameur som passer til alle stilarter, og som passer til alle slags outfitts. DKNY dameurerne kan bæres til både hverdag, men også til fest. De har hver især deres helt unikke udtryk og stråler gennem dig og dit tøj valg. DKNY dameurer det perfekte gavevalg til en du holder af eller dig selv, urerne er med deres skønne design og stil noget alle kan lide, det handler bare om hvilken serie du som kunde falder for. Her på siden finder du med garanti et DKNY ur som falder i smag.