Smukke smykker fra Georg Jensen

Georg Jensen

Her finder du såvel de klassiske smykke kollektioner fra Georg Jensen, samt de nyere designs. Uanset valg, kan de bæres til enhver anledning. Deres ynde og smukke udformninger gør dem yderst bekvemme at bærer til uanset anledning. De lette materialer og elegante former gør dem til en, fryd for øjet, og yderst alsidige. Gennem mange år har du kunne finde Georg Jensen smykker hos din smykkeforhandler. Siden år 1904 har man helt eksakt kunne finde smykker designet af den kendte dansker. Her åbnede Georg Jensen sin første sølvsmedje i Bredgade, og efterfølgende tog hans karriere fart med optil flere udenlandske smedjer. Hans forretninger overlevede 1. Verdenskrig og dens medfølgende krise, hvilket vi kan være yderst taknemmelige for i dag. Mange af kollektionerne fra dengang fås stadig den dag i dag, og nye er kommet til. Derfor er Georg Jensen smykker også, smykker for både den nye og ældre generation.

Georg Jensen smykker

Hos Østergaard Urmager og Guldsmed vil du blandt andet kunne finde den smukke Marguerit serie, denne serie er én af de meste kendte fra Georg Jensen. Marguerit smykkerne fås som både fingering, ørering, armbånd, broche og halskæde. I 1940 blev den for alvor et hit, da Georg Jensen forærede en Marguerit fingering til Dronning Ingrid. Serien er stadig et hit, såvel her i Danmark som i resten af verden. Der findes derudover mange andre smukke Georg Jensen smykker og her i blandt kan nævnes serierne Vivianne, Alliance, Cascade, Regitze. Disse er blot et udpluk af Georg Jensen smykker som kan købes hos Østergaard Urmager og Guldsmed. Hovedparten af smykkerne fra Georg Jensen er udformet i 18 karat guld, sterling sølv og hvidguld. Senere hen begyndte Georg Jensen også at designe smykker til herrer, som i dag også stadig findes på markedet. Her er der tale om mere bombastiske og maskuline træk, blandt andet er læder en stor del af herrer kollektionerne samt sterlingsølv.

Indtil hans død i år 1935 designede Georg Jensen smykker til produktion, der af også én af grundende til at udbuddet af smykker i hans navn er så stort den dag i dag. Hos Østergaard Urmager og Guldsmed finder du ikke mindre end 28 kollektioner af Georg Jensen smykker, og herunder finder du så yderligere de enkelte serier i forskellige materialer samt modeller. Via linket her kan du se hele det skønne sortiment hos dem, du kan finde lige det smykke du altid har drømt om, eller finde lige det smykke som skal stå øverst på din næste ønskeliste. Rigtig god fornøjelse!