Kranz & Ziegler smykker

Kranz & Ziegler

Her på siden finder du det lækre udvalg af Kranz og Ziegler produkter.

Kranz og Ziegler laver fantastiske smykkeserier til både damer og herrer. Du finder et stort udvalg af deres flotte smykke kollektioner her og de findes i både guld, sølv, forgyldt sølv, oxyderet sølv, rhodineret sølv, stål og forgyldt messing. Kranz og Ziegler er et dansk design med hovedsæde i Svendborg, her fra designer de alle deres lækker smykker som bliver ført i produktion. Blandt udvalget af Kranz og Ziegler produkter her på siden finder du blandt andet armbånd, charms, halskæder, herresmykker, ringe og øreringe.

Kranz & Ziegler smykker

Armbåndene du finder her er lavet i lammeskind, slangeskid og læder og findes i mange forskellige farver så der er noget for en hver smag. De har et råt udtryk og giver et sidste finish til den perfekte påklædning. Charmsne er i elegant design og passer godt til lange kjoler eller blazers. Udvalget af halskæder er stort og her finder du en halskæde til hvert et look. Både læder halskæder, perlehalskæder, guld og sølv halskæder. Med en halskæde fra Kranz og Ziegler kan du sætte prikken over iét til en hver påklædning.

Herresmykkerne fra Kranz og Ziegler er lavet i flettet skind og i flere forskellige designs. Dette giver et råt og maskulint udtryk når det påsættes en hver herrer. Finger ringene du finder her fra Kranz og Ziegler er udført med unikke udskæringer og der er kælet for detaljerne, de fås i flere forskellige størrelser så en hver kvinde finger kan bære dem. Til sidst finder du de lækre øreringe fra Kranz og Ziegler.

Øreringene finder du også til en hver påklædning og et hvert look. Der er både lette og tunge øreringe, samt findes de i mange forskellige materiale valg og farver. Vil du forkæle dig selv eller en af de nærmeste, så er der her masser af smykker at vælge mellem. Du får unikt dansk design, hvor der er blevet kræset ekstra for detaljerne. Nedenfor kan du se hele det fantastiske udvalg af Kranz og Ziegler smykker.