Julie Sandlau smykker i smukke designs

Julie Sandlau

Her finder du det fantastiske udvalg af smykker designet af den danske designer, Julie Sandlau. Blandt det lækre udvalg fra Julie Sandlau finder du både halskæder, øreringe og armbånd. Smykkerne produceres i mange forskellige materialer, det er materialer som guld, sølv, oxideret sølv, sterling sølv samt andre materialer smykkerne bliver lavet i. Julie Sandlau har gennem mange år designet smykker og det er siden oprindelsen blevet til et stort sortiment som sælges på verdens plan. Det er med forkælelse og sans for selv de mindste detaljer når disse smykker bliver designet og produceret, og for Julie Sandlau er det også personlige udtryk der kommer til sin ret.

Blandt sortimentet her finder du smykker som oyster, mermaid, new moon, halo, florina, prime, signet, starlet, sunrise, swan og mange andre. Derudover har Julie Sandlau lavet noget serier af smykker, her under serien Baby Love, Bird of Paradise. Disse serier indeholder smykker i absolut særklasse, du finder i serierne smykker som har en elegant rød tråd og bestemt for Baby Love, smykker der emmer af masser kærlighed.

Julie Sandlau smykker

Generelt for alle Julie Sandlau´s smykker bærer de alle præg af elegance, vintage og enkelt skandinavisk design. Du finder blandt sortimentet af smykker, et design som kan bæres til en hver anledning, til et hvert outfitt og til selv den mest elegante og stilsikre kjole. Smykkerne af Julie Sandlau er gennem årerne blev båret af magtfulde kvinder, kendisser og almindelige kvinder, dette giver et godt begreb om hvor bredt smykkerne som Julie Sandlau designer spænder over. Smykkerne kan bæres af alle, der er ingen begrænsninger og de løfter et hvert look. Vis din indre og ydre skønhed frem og forkæl dig selv eller sågar en veninde med et af de mange fantastiske smykker af Julie Sandlau. Det er den perfekte gave til dig selv eller veninden.